regular

ФОТКИ НА НЕДЕЛАТА

Ги оставаме зад себе камповите, фестивалите и дождот, и се враќаме пополека во нашиот шаблонски-воден живот. Дур вие се уште си ги вртите во глава омилените песни на кои сте танцувале во дождот, ние ви припремивме мала селекција на фотки од изминатата недела.

regular

Зошто би требало да ги печатите вашите фотографии

Генерација сè до 90’s сигурно ги памти фотоапаратите со филмови со коишто се фотографираа но не знаеа како испаднале на самата фотографија, па се чекаше со денови(па дури и месеци) за да се испечатат фотографиите. Или пак полароидите што вадеа фотографии одма.

regular

НАЈДОБРИТЕ ФОТКИ ЗА ЈУНИ ТАГНАТИ СО #INSTAGRAPHYTK

Како што пристигна летото, така пристигна и новиот дел на најдобрите фотографии за месец Јуни тагнати со #instagraphytk.

ПС. Рецепт за совршено лето е: латино журки – добри книги – кафе со мраз – плажа – мирис на масло за сончање- и добро ,,уловени” фотографии.

regular

Запознајте се со @radostmie -Уникатно рачно нацртани чаши

Имаме огромно задоволство да разговараме со Лиле Клинчарова, еден од креаторите во “Радост ми е – прва македонска фабрика за радост”, каде може да се најдат најуникатните рачно изратени шољи за кафе со кои може да се стартува работниот ден.

@instagraphy.net_