30 дневен фото предизвик!

0
31
views

Драги инстаграмџии,

Од утре започнуваме со една нова ,,авантура’’ наречена ,,30 дневен фото предизвик!’’.

  • Како ќе се одвива самиот процес?

Секој ден ќе се бира фото на денот со различна дадена тематика која што е прикажана на фотографијата подолу.

  • Како може да учествувам во овој фото предизвик?

Во овој фото предизвик можете да учествувате преку Инстаграм со користење на хаштагот #instagraphytk или фотографијата да ја означите со @instagraphy.tk 

%d1%84%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d0%b7%d0%b2%d0%b8%d0%ba-2

 

 

Објавувајте ги вашите најдобри фотографии, и бидете дел од овој 30 дневен фото предизвик!