8 неделен фото предизвик

0
26
views

Инстаграмџии!
Од утре започнуваме со нов ФОТО ПРЕДИЗВИК, кој овојпат ќе трае 2 месеци, односно 8 недели.

Како ќе се одвива самиот процес?
– На овој предизвик ќе се бираат најдобрите 7 фотографии на неделата, односно за секоја недела ќе има одредена тема.

Како може да учествувам во овој фото предизвик?
– Во овој фото предизвик можете да учествувате преку Инстаграм со користење на хаштагот #instagraphytk или фотографијата да ја означите со instagraphy.net_ (нашето корисничко име на Instagram)

8 неделен фото предизвик