Категорија

8 неделен фото предизвик

regular

Фотографски предизвик Ќеиф ми e: Миленици

Овој фотографски предизвик кој се одвива на Инстаграм со хаштаговите #instagraphytk и #keifmie при соработка со порталот за култура ќеиф.мк, веќе ги изгласа трите споделени најдобри фотки.

@instagraphy.net_