Категорија

Апликации

regular

Како да направите фотографија со елементи што се движат

Сигурно сите сте погледнале фотографии со елементи што се движат(нешто како гифчиња) и сте посакале и вие да направите но не знаете како… или пак сте немале идеја. Станува збор за cinemagraphs. Во постов ќе разјаснам за што станува збор, ќе ви покажам како се изработува таков вид на фотографија со помош на фотошоп па дури и со апликации за на вашиот мобилен смартфон.

regular

Нов update на Instagram – ARCHIVE

Сакате да имате тематски профил без да бришете стари фотографии? Имате драги спомени кои сте ги објавиле на вашиот Instagram профил, но повеќе не сакате да ги споделите со јавноста туку да ги чувате за себе? Well, ask no more – Instagram конечно направи нова функција која е одговорот на сите ваши маки!

regular

Работи кои барем еднаш сте ги направиле на Инстаграм

Сигурно правите  сè за да имате инспиративен Инстаграм профил. Можеме со сигурност да потврдиме дека хаштазите #инстаграмџии #vscocam #instagraphytk #фотонаденот #rebornphoto редовно се наоѓаат на вашите фотографии и објавувате по нешто скоро секој ден за да го задржите текот.

@instagraphy.net_