Категорија

Фото предизвик: Ќеиф ми е…

regular

Инстаграмџии – интервју со @klincharova_15

Претходната недела, како дел од фотографскиот предизвик на #instagraphytk и #keifmie на тема:

„Новогодишна еуфорија“

ја изгласавме фотографијата на @klincharova_15.

Со оваа тема го заокружуваме фотографскиот предизвик, но stay tuned ^^.

regular

Фотографски предизвик: Ќеиф ми e: Новогодишна еуфорија

Овој фотографски предизвик кој се одвива на Инстаграм со хаштаговите #instagraphytk и #keifmie при соработка со порталот за култура ќеиф.мк, веќе ги изгласа трите споделени најдобри фотки.

regular

ИНСТАГРАМЏИИ – ИНТЕРВЈУ СО @ROBKRST

Оваа недела, како дел од фотографскиот предизвик на #instagraphytk и #keifmie на тема: „Омилено јадење“ ја изгласавме фотографијата на @robkrst. И како дополнување на тоа следи едно интересно интервју со него.

regular

Фотографски предизвик: Ќеиф ми e: Омилено јадење

Овој фотографски предизвик кој се одвива на Инстаграм со хаштаговите #instagraphytk и #keifmie при соработка со порталот за култура ќеиф.мк, веќе ги изгласа трите споделени најдобри фотки.

@instagraphy.net_