Категорија

Фотографија

regular

Зошто би требало да ги печатите вашите фотографии

Генерација сè до 90’s сигурно ги памти фотоапаратите со филмови со коишто се фотографираа но не знаеа како испаднале на самата фотографија, па се чекаше со денови(па дури и месеци) за да се испечатат фотографиите. Или пак полароидите што вадеа фотографии одма.

@instagraphy.net_