Категорија

Фотопатување

regular

ФОТОПАТУВАЊЕ: Крушево

Фотопатување да да, правилно прочитавте и токму тоа што помисливте. Го започнуваме овој проект, за прв пат и ќе споделуваме приказни низ фотки,  ќе раскажуваме за нови искуства и ќе има многу дружба.

@instagraphy.net_