Категорија

Храна и пијалоци

regular

@IRENA_M и нејзиниот Grandad’s Cookbook

Фотографијата не е само за љубителите на фотографија, таа е и можност да се истакнат оние вљубените во храната. Денес ви ja издвојуваме една од тие љубители а тоа е @irena_m и нејзиниот блог Grandad’s Cookbook.

regular

15 фотографии од највкусните улични јадења во светот

Пред три години, една млада и убава жена по име Мелиса (@girleatworld) патувалa низ Европа, и го правела она што најмногу го сака- посета на интересни места и фотографирање. Таа, исто така ја користела секоја можност за да проба различни вкусови на храна, не заборавајќи да ги сподели своите искуства преку социјалните мрежи.Нејзините фотографии се здобиле со многу популарност така што таа одлучила да започне свој блог со наслов “Girl Eat World” . Денес, таа го користи својот блог за да им ја прикаже на читателите разновиднита храна која што ја открива на патувањето низ целиот свет.

@instagraphy.net_