Категорија

Инстаграм интервјуа

regular

Запознајте се со @radostmie -Уникатно рачно нацртани чаши

Имаме огромно задоволство да разговараме со Лиле Клинчарова, еден од креаторите во “Радост ми е – прва македонска фабрика за радост”, каде може да се најдат најуникатните рачно изратени шољи за кафе со кои може да се стартува работниот ден.

regular

Инстаграмџии – интервју со @venko.parkuera

Одамна немаме постирано интервју со инстаграмџија, па во потрага на Инстаграм го пронајдов инстаграмџијата Венко, чија што фотографија беше неодолив портрет на деца кои навидум изгледаат среќни.

regular

ИНСТАГРАМЏИИ – ИНТЕРВЈУ СО @ANAUMCESKI

Прва недела од почетокот на нашиот #инстархитекти предизвик, и сè на што можеме да мислиме е фоткање згради, згради и згради! И токму затоа оваа недела ви носиме интервју со (според нас) најдобриот Инстархитект во овие простори- Александар Наумчески.

regular

ИНСТАГРАМЏИИ – ИНТЕРВЈУ СО @DANIJELKOSTADI

Повторно е петок, а тоа значи дека е време за ново интервју. Овој пат, од краткиот разговор што го направивме со него, ќе го запознаете danijelkostadi и ќе дознаете нешто повеќе за неговата работа.

regular

Инстаграмџии – интервју со @mirsad_bekiri

Петоците се резервирани за интервјуа, па така за денес ќе ви го претставиме младиот фотограф и инстаграмџија Мирсад Бекири, од Скопје, момче кое има 23 години и студира  Journalism and Media во Скопје.

@instagraphy.net_