Категорија

Инстаграм профили

regular

НАЈДОБРИТЕ ФОТКИ ЗА ЈУНИ ТАГНАТИ СО #INSTAGRAPHYTK

Како што пристигна летото, така пристигна и новиот дел на најдобрите фотографии за месец Јуни тагнати со #instagraphytk.

ПС. Рецепт за совршено лето е: латино журки – добри книги – кафе со мраз – плажа – мирис на масло за сончање- и добро ,,уловени” фотографии.

regular

Инстакреативност на инстаграмџијата @vatkatphotography

Ватсал Катариа со потекло од Индија, е инстаграмџија којшто патувал и посетил многу места, па решил местата кои што ги видел да ги изработи и потоа да ги фотографира.

regular

Фотограф кој патува низ светот за да фотографира црвенкоси девојки

Црвенкосите девојки се синоним за Ирска и Шкотска, па така американскиот фотограф Брајан Даулинг решил да фотографира над 130 црвенкоси од 20 различни земји, проект наречен ,,Црвенкосата убавина”.

@instagraphy.net_