Категорија

Инстархитекти

regular

#ИНСТАРХИТЕКТИ: НЕДЕЛА 3

Првомајски, додека сите ги распалуваа скарите, ние работно си ги разгледуваме вашите фотографии на Инстархитекти.

*insert Leb i Sol – Mamurni Ljudi song here*

Ќе бидеме клише и ќе ви кажеме дека многу се мачиме да изгласаме меѓу нас 10 фотографии кои сите подеднакво ќе нè воодушеват. А она што посебно нè радува е фактот што секој ден гледаме #НовиКадри приложени од вас.

Е ама пред да стигнеме до фотките ќе ви ја најавиме овонеделната соработка со дизајнерот Небојша Гелевски, што повеќето го знаете како Бане Кома. Нема да криеме, навистина сме му фанови на неговата работа, а за возврат Бане нè почести со еден одличен постер за Инстархитекти.

regular

#Инстархитекти: Недела 1

*Insert Rocky Theme Song here*

Пред една недела го пуштивме омотот за Инстархитекти како концепт во кој решивме да и дадеме повеќе место на архитектурата, да ги поттикнеме инстаграмџиите да фотнат нешто успешно.

@instagraphy.net_