Категорија

Мода и убавина

regular

Инстаблог: “UNLOCKED” на Натали Наумова

Неделно расположени, денес зборуваме за облека и дизајн. Уникатноста и креативноста на Натали кажуваат многу работи, така да не пропуштајте со секое прашање да „отклучувате“ по некоја новост за неа и нејзиниот стил.

regular

Историјата на Dr. Martens

Сте слушнале за уникатноста која сите ја бараат кај мартинките? На право место сте. И во право време. Во овој пост ќе се запознаеме малку повеќе со чизмите кои постојано ни привлекуваат внимание.

regular

ИНСТАГРАМЏИИ И МОДА

Денес на менито имаме наши инстаграмџии и инстаграмџики воедно блогери кои секојдневно ни прават различни комбинации со своите парчиња облека кои не воодушевуваат. Тие се инспирација за секој од нас. Дефинитивно мора да ги заследите. 🙂

Кавер фотка: @majestic.at

 

@instagraphy.net_