Категорија

Патување

regular

ФОТОПАТУВАЊЕ: NEW YORK со @bmihael

Eдна од животните желби (покрај таа да купам DSLR) е да го посетам Њу Јорк со сите свои и добри лоши страни. Нооо, затоа што тоа е (засега) неостварливо, најблиску што можам да бидам до NYC е преку фотографиите на @bmihael

regular

Убавината на Бајкалското езеро

Бајкалското езеро  е најдлабокото и најчисто езеро на Земјата, кое се наоѓа во Сибир – Русија, но  исто така и импресивно! Тоа може да се погледне на фотографиите од инстаграмџиката Кристина.

@instagraphy.net_