Категорија

Природа

regular

Убавината на Бајкалското езеро

Бајкалското езеро  е најдлабокото и најчисто езеро на Земјата, кое се наоѓа во Сибир – Русија, но  исто така и импресивно! Тоа може да се погледне на фотографиите од инстаграмџиката Кристина.

regular

Магичниот Исланд

Дури и да живеете во пештера, изолирани од целиот свет, сигурно би слушнале за Исланд, едно од најубавите места на земјата. Во население од 320 000 жители, оваа земја е окупирана од туристи кои се почесто доаѓаат да ја посетат и видат преубавата природа. Активни вулкани, длабоки фјордови, остри планински врвови и глечери, оваа земја нуди се’ за одлична авантура

regular

Дунав низ објективот на Тамас Ризсави

Пстојат 2 типа на луѓе. Оние кои што остануваат дома во топлите домови кога надвор е под нулата и оние вторите, за кои дури ни температура од -20°C не е пречка да излезат надвор за да фотографираат дел од сето она што зимата може да го направи.

regular

Инстаграмџии: Падна и првиот снег за 2017

Долго очекуваниот снег започнува да го тресе Инстаграм со извонредни фотки, а исто така сме горди што овие фотки го носат токму и нашиот хаштаг. Многу од нас не ја сакаат зимата поради ниските температури, но моќта на зимските пејсажи се доволна причина барем малку да уживате во неа и да се опуштите.

@instagraphy.net_