Категорија

Разно

regular

Донациите од изложбата Instagraphy ги донираше кај Билјана Пешевска

Парите кои беа собрани од Вашите донации на нашата изложба на фотографии на #instagraphytk инстаграмџии, која се одржа на 14 Февруари во Concept37 во Скопје, Instagraphy ги донираше кај Билјана Пешевска.
Голема благодарност до сите кои што донираа!
Продолжете да бидете хумани!

regular

Инстаграм Заедницата станува креативна со #myinstagramlogo

Овој хаштаг претставува начин за да ја споделите вашата креативност, да бидете „од корист“, и да станете познати на Инстаграм истовремено. Го составувате логото од разни предмети, но може да биде и имагинарно, да користите слики, итн.. вие одлучувате! Ако сте креативни, вашето време дојде!

regular

ПЕРФЕКЦИОНИНСТА: ДЕЛ 3

Недела. Лежиш дома на кревет, до тебе кафето, мајка ти брчи со правосмукалката, на телевизор се врти репризата од некоја турска серија, а ти со телфонот во раце скролаш по третиот дел на Перфекционинста.

@instagraphy.net_