Категорија

Животни

regular

Фотографски проект: Мали дечиња и големи кучиња

Фотографот Енди Селиверстоф создал прекрасен емотивен проект наречен ,,Мали дечиња и нивните големи кучиња“(,,Little Kids and Their Big Dogs“), кадешто се фокусира на нераскинливата врска помеѓу децата и нивните несекојдневно миленици – пријатели.

regular

Црните Мачки на Инстаграм

Пред ноќта на вештерките, среќна сум затоа што ќе ви ги споделам моите омилени суштества во црна боја. Ќе се надоврзам со митот дека црните мачки носат несреќа, скроз сум уверена дека не е тоа така. Прво да видиме како гласи митот.

regular

Запознајте го Смути , најфотогеничното маче на цел свет

Понекогаш ви е потребна една мала ,симпатична , крзнена топка во вашиот живот која ќе ве расположи и ќе измами една голема насмевка на вашето лице, дури и на најлошите денови.

regular

Животни на Инстаграм

Животинското царство е полно со интересни и необични животинки кои постојат за да ни ги покажат и докажат чудата на природата, но понекогаш таа знае да има добра смисла за хумор.

regular

Пријателство помеѓу лисица и куче

Доказ за вистинско пријателство е она на лисицата Џунипер и овчарскиот пес Мус, чиешто важи за едно од најубавите пријателства меѓу животните на Инстаграм. Ова дуо намамува насмевка на сечие лице.

@instagraphy.net_