Спремам нова колекција од Фотки на Неделата и почнува да дува ветер, времево како да влегува во некоја нихилистичка средноживотна криза и си викам, Ернесто почекај го да се опорави па објави.

*крадење време од работа за да ја завршиш статијата*

Официјална, прва летна колекција. Тие што летнаа на одмор – блазеси им, ние останатите ќе се разладуваме под клима и вентилатори.

Вторник, кул ден, кул време, пропратено со кул плејлиста музиче.
Шо музиче?
Buena Vista Social Club.

Пуштете си, уживајте и скролајте. И секако, имајте убав ден.

 

Horse on the #beach #instagraphytk #revosummer

A post shared by Maja Cvetkovska (@maja_cvetce) on

Summer fun #инстаграмџии #instagraphytk #greece

A post shared by Nikola (@solevnikola) on

Leggo 🍍

A post shared by Софи Лазовска (@slazovska) on

#rebornphoto #instagraphytk #revosummer #инстаграмџии

A post shared by 🔅Irina🔅 (@krstevskai) on

#rebornphoto #PortraitPage

A post shared by Kristina Cheshlarova (@kristinaceslarova) on

#инстаграмџии #instagraphytk #rebornphoto

A post shared by Janakiev Dino (@janakievd) on

🔥🔥🔥 #vscocam #nyc #instagraphytk #инстаграмџии #vsco

A post shared by ✌ (@bmihael) on

The Name's Bond, James Bond. #TinyPeopleInBigPlaces 🕺

A post shared by Robert (@r0883rt) on