Магијата на видеата со лигави „slime“ гуми на Инстаграм

0
241
views

Сигурно на почетна наидувате на видеа со лигави slime гуми, кои станаа Инстаграм опсесија.

Овие лигави гуми ,,поседуваат магија” така што не можете да изгледате само едно видео од нив. На Инстаграм постојат милиони видеа од нивно мешање и растегнување и десетици профили преку кои можете да ги нарачате овие лигави гуми.

Бидејќи се со неверојатно опуштачко дејство, време е да се опуштите преку најубавите видеа со „slime“ гуми на Инстаграм:

ANGRIFIED?!!3!;'w ?

A post shared by jackie ʕ •ᴥ•ʔ (@slimetriggers) on

Lighting = ugly rn + just restocked so pls buy 😀 Comment "GOLD" letter by letter w/o getting interrupted ✨

A post shared by jackie ʕ •ᴥ•ʔ (@slimetriggers) on

一 it's so messy i cri

A post shared by mysweetslime?? (@mysweetslime) on