regular

Фотки на Неделата – Колекција: Бегаме на летен одмор

Спремам нова колекција од Фотки на Неделата и почнува да дува ветер, времево како да влегува во некоја нихилистичка средноживотна криза и си викам, Ернесто почекај го да се опорави па објави.

*крадење време од работа за да ја завршиш статијата*

Официјална, прва летна колекција. Тие што летнаа на одмор – блазеси им, ние останатите ќе се разладуваме под клима и вентилатори.

regular

МЕСТА ЗА ФОТОГРАФИРАЊЕ ВО СКОПЈЕ | КАТНА ГАРАЖА „МАКЕДОНСКА ФАЛАНГА“

Се крие некоја магија во катните гаражи во Скопје. Постојано нè интригираат со нивниот изгледа, а често и локацијата не им е воопшто лоша. Така што, зошто да не ги споделиме со вас овие места од кои излегуваат со сигурност многу кул урбани фотографии.

regular

Критична маса #62: Заспана контрола – сообраќај чудовиште!

По 62 пат велосипедистите го превртуваат Скопје, окупирајќи ги улиците со барања за поголеми велосипедски права и еднаквости на улицата. Овој пат се возеше под мотото „Заспана контрола – сообраќај чудовиште!“. А како се одвиваше овој настан и што претставува тој дознајте подолу.

@instagraphy.net_