Таг

архитектура

regular

МЕСТА ЗА ФОТОГРАФИРАЊЕ ВО СКОПЈЕ | КАТНА ГАРАЖА „МАКЕДОНСКА ФАЛАНГА“

Се крие некоја магија во катните гаражи во Скопје. Постојано нè интригираат со нивниот изгледа, а често и локацијата не им е воопшто лоша. Така што, зошто да не ги споделиме со вас овие места од кои излегуваат со сигурност многу кул урбани фотографии.

regular

Инстаграмџии – интервју со @stef_mef

Како надоврзување на темата #Инстархитекти и самата изложба која што се одвиваше во Концепт 37, во склоп на сето тоа со вас споделуваме еден инстаграмџиски профил чиј feed  е токму тоа – инстархитектура!

@instagraphy.net_