Таг

арт

regular

SIMPLE Креативно студио-@simple_creativestudio

Simple кретивното студио креираат ефективни и атрактивни дизајнерски решенија кои се поткрепени од моќта на емоциите, концептуалното размислување и вниманието на детали.
Веруваат дека дизајнот треба да е препознатлив, ефикасен и соодветен на пазарот во кој конкурира. Создаваат дизајнерски решенија кои се елегантно сплотени во моменталната култура и визијата за иднината.

regular

„Вкусот на текстилот“ – изложба на иновации од студентите при ТМФ

кавер фотка: иновација на Ангела Доневска

Вкупно 11 креативци од Институтот за дизајн и инжинеринг на облека при Технолошко-металуршки Факултет – Скопје се виновници за продажната изложба која го носи името „Вкусот на текстилот“ 

regular

Тоут ташни – рачна изработка на @foreground.totebags

Ако досега не сте знаеле што се тоут ташни или пак сте во потрага за тоут ташна, тогаш сте на вистинско место! @foreground.totebags е профил на двајца млади и креативни луѓе кои што прават costume made цртежи на тоут ташни.

regular

Фотки на неделата

 

Недела, генерално гледано ден за одмор, опуштање и прилично здодевен ден. Но, не за мене, ова е денот кога уживам, кога си гледам фотографии и размислувам што ако ? Ама нема што ако бидејќи не сум бил таму. Веќе завршува и втората недела во 2017, празниците скоро и да поминаа но сеуште трае тоа расположение. Овој пат имав прилично тешка задача да одберам фотографии, бидејќи секојдневно има се подобри и поинтересни фотографии. Но, не значи ако вашата фотка не се нашла во ова издание дека нема да се најде во наредното, следете не редовно, користете го нашиот хаштаг #instagraphytk и добивајте инспирација. Уживајте во мојот избор на фотки за оваа недела.

@instagraphy.net_