Таг

дизајн

regular

SIMPLE Креативно студио-@simple_creativestudio

Simple кретивното студио креираат ефективни и атрактивни дизајнерски решенија кои се поткрепени од моќта на емоциите, концептуалното размислување и вниманието на детали.
Веруваат дека дизајнот треба да е препознатлив, ефикасен и соодветен на пазарот во кој конкурира. Создаваат дизајнерски решенија кои се елегантно сплотени во моменталната култура и визијата за иднината.

regular

Неколку зборови за дизајнот: Како дизајнерот, а како клиентот го доживуваат

Дизајнот претставува спој на функционалноста и привлечноста на некоја идеја преточена во постоечки краен резултат. Да појасниме три поими овдека:

  1. Функционалност – се подразбира колку добро конкретен продукт ги исполнува очекувањата и задачите за кои е наменет да ги извршува.
  2. Привлечност – се подразбира побудување на емотивно чувство кое стимулира блискост и желба односно посакување
  3. Краен Резултат – збир на активности кои низ различни фази на некој процес го дефинираат крајниот резлутат кој може да биде материјален или нематеријален.
regular

Одлични профили од Дизајнери на Ентериер

Ако сакате да позајмите бесплатно одлични идеи како да го средите вашиот дом, да видите кои бои се тренди оваа сезона, што е она што најмногу одговара на вашето око и како да ги комбинирате различните елементи во домот, тогаш Инстаграм изобилува со такви профили кои се секогаш тука да ве инспирираат и да ви позајмат дел од своите креативни идеи.

@instagraphy.net_