Таг

есен

regular

ПерфекционИнста

Денес на тапет ќе ги имам перфекционизмот и симетријата. Зошто? Не знам, дури појадував ми текна дека за тоа сакам да пишувам. Да разјасниме, перфекционизмот се граничи со досада и цепидлачење (лит: ситничарење),  а од друга страна ако го примениш добро заедно со некои принципи на фотографијата може да изгледа доста интересно, смирувачки и да ве натера подого да сфатите што се случува на фотографијата.

regular

Есенска работилница на @maria_solovey

“Тоа не е само начин да се направат пари, тоа е голема школа во животот “

задоволно изјави руската инстаграмџика. Да, сеуште постојат. Работат заедно со својот сопруг, со љубов, и го посветуваат целосно своето слободно време.

@instagraphy.net_