Таг

Фотки на неделата

regular

ФОТКИ НА НЕДЕЛАТА

Ги оставаме зад себе камповите, фестивалите и дождот, и се враќаме пополека во нашиот шаблонски-воден живот. Дур вие се уште си ги вртите во глава омилените песни на кои сте танцувале во дождот, ние ви припремивме мала селекција на фотки од изминатата недела.

regular

Фотки на Неделата – Колекција: Бегаме на летен одмор

Спремам нова колекција од Фотки на Неделата и почнува да дува ветер, времево како да влегува во некоја нихилистичка средноживотна криза и си викам, Ернесто почекај го да се опорави па објави.

*крадење време од работа за да ја завршиш статијата*

Официјална, прва летна колекција. Тие што летнаа на одмор – блазеси им, ние останатите ќе се разладуваме под клима и вентилатори.

regular

ФОТКИ НА НЕДЕЛАТА

Недела, како секој претходна. Крајот на еден викенд го наговестува почетокот на друг. И пред да ве фатат депресии дека утре е понеделник; пред да почнете да си се сожалувате што не сте фатиле книга в рака иако од утре ви почнува колоквиумска недела, или пак се уште не сте оправени од вчерашната журка, а треба да чистите по дома – пуштете си музиче и ѕирнете ги најдобрите фотки од изминатава недела.

@instagraphy.net_