Таг

фото на денот

regular

Фото Предизвик: Ден 15

На денешниот ФОТО ПРЕДИЗВИК на тема „Силуети“, го изгласавме @gocegrase со својата фотографија.

Утрешен предизвик: Ретро фотографија

Понекогаш само со силуета се раскажува цела една приказна.

“He stole her heart, so she is planning a revenge – taking his last name

@instagraphy.net_