Таг

фото предизвик

regular

#Инстархитекти: Недела 1

*Insert Rocky Theme Song here*

Пред една недела го пуштивме омотот за Инстархитекти како концепт во кој решивме да и дадеме повеќе место на архитектурата, да ги поттикнеме инстаграмџиите да фотнат нешто успешно.

regular

Фотографски предизвик: Ќеиф ми e: Новогодишна еуфорија

Овој фотографски предизвик кој се одвива на Инстаграм со хаштаговите #instagraphytk и #keifmie при соработка со порталот за култура ќеиф.мк, веќе ги изгласа трите споделени најдобри фотки.

regular

Фотографски предизвик Ќеиф ми e: Миленици

Овој фотографски предизвик кој се одвива на Инстаграм со хаштаговите #instagraphytk и #keifmie при соработка со порталот за култура ќеиф.мк, веќе ги изгласа трите споделени најдобри фотки.

@instagraphy.net_