Таг

фотографија

regular

ФОТКИ НА НЕДЕЛАТА

Недела, како секој претходна. Крајот на еден викенд го наговестува почетокот на друг. И пред да ве фатат депресии дека утре е понеделник; пред да почнете да си се сожалувате што не сте фатиле книга в рака иако од утре ви почнува колоквиумска недела, или пак се уште не сте оправени од вчерашната журка, а треба да чистите по дома – пуштете си музиче и ѕирнете ги најдобрите фотки од изминатава недела.

regular

Како да направите лебдечки објекти на вашите фотографии

Сигурно сте погледнале фотографии со лебдечки објекти на неа и сте посакале да имате и вие барем една таква фотографија.

На право место сте, во продолжение ќе погледнете како и вие да направите фото манипулација со помош на малечки трикови.

@instagraphy.net_