Таг

фотошоп

regular

Како да направите фотографија со елементи што се движат

Сигурно сите сте погледнале фотографии со елементи што се движат(нешто како гифчиња) и сте посакале и вие да направите но не знаете како… или пак сте немале идеја. Станува збор за cinemagraphs. Во постов ќе разјаснам за што станува збор, ќе ви покажам како се изработува таков вид на фотографија со помош на фотошоп па дури и со апликации за на вашиот мобилен смартфон.

regular

Како да направите лебдечки објекти на вашите фотографии

Сигурно сте погледнале фотографии со лебдечки објекти на неа и сте посакале да имате и вие барем една таква фотографија.

На право место сте, во продолжение ќе погледнете како и вие да направите фото манипулација со помош на малечки трикови.

@instagraphy.net_