Таг

хаштаг

regular

Најкористени македонски хаштагови на Инстаграм

Инстаграм е една од модерните социјални мрежи за луѓе кои се вистински љубители на фотографијата.  Инстаграм одамна го промени начинот на којшто функционира така што воведе многу промени, како што е инстаграм сторис, live видео, лајкување на коментари.

regular

Инстаграм Заедницата станува креативна со #myinstagramlogo

Овој хаштаг претставува начин за да ја споделите вашата креативност, да бидете „од корист“, и да станете познати на Инстаграм истовремено. Го составувате логото од разни предмети, но може да биде и имагинарно, да користите слики, итн.. вие одлучувате! Ако сте креативни, вашето време дојде!

regular

Инстатрендови кои беа актуелни ова лето

Фотографии и колажи, тонови на филтри, нозе покрај плажа … сите тие имаат едно нешто заедничко: Тие се духови на минатото на Инстаграм. Потсетете се што беше актулено ова лето и навратете се на оние жешки денови преку неколку фотографии.

regular

10000та тагната фотографија!!

Сите членови на тимот возбудено го чекавме овој момент.

Ја дочекавме 10000та тагната фотографија. 

Фотографијата припаѓа на инстаграмџиката @kristalografija (со што следи интервју со неа во следните денови) 

regular

Совети за добар Инстаграм профил

Постојат повеќе од 150 милиони активни месечни корисници на Инстаграм, меѓу кои и македонските инстаграмџии.
За да започнат да ве следат огромен број на инстаграмџии, треба да обрнете внимание на квалитетот на вашите фотографии, а тука се и некои совети кои би ви ги препорачал јас.

@instagraphy.net_