Таг

инстаграм интервју

regular

Запознајте се со @radostmie -Уникатно рачно нацртани чаши

Имаме огромно задоволство да разговараме со Лиле Клинчарова, еден од креаторите во “Радост ми е – прва македонска фабрика за радост”, каде може да се најдат најуникатните рачно изратени шољи за кафе со кои може да се стартува работниот ден.

regular

ИНСТАГРАМЏИИ – ИНТЕРВЈУ СО @ANAUMCESKI

Прва недела од почетокот на нашиот #инстархитекти предизвик, и сè на што можеме да мислиме е фоткање згради, згради и згради! И токму затоа оваа недела ви носиме интервју со (според нас) најдобриот Инстархитект во овие простори- Александар Наумчески.

regular

ИНСТАГРАМЏИИ – ИНТЕРВЈУ СО @DANIJELKOSTADI

Повторно е петок, а тоа значи дека е време за ново интервју. Овој пат, од краткиот разговор што го направивме со него, ќе го запознаете danijelkostadi и ќе дознаете нешто повеќе за неговата работа.

regular

ИНСТАГРАМЏИИ-ИНТЕРВЈУ СО @aleksandarmurdzev

Дозволете да ви го преставам Александар Мурџев,22 годишно момче кој е студент на медицинскиот факултет. Љубител на фотографијата уште од мали нозе, но кој за ништо не би ја запоставил медицината.Не можете а да не забележите на неговиот инстаграм профил дека е фан на  архитектура, крофни и неговото куче.

regular

ИНСТАГРАМЏИИ – ИНТЕРВЈУ СО @bojkovski

За време на своите средношколски денови тој ја открива својата прва љубов – Љубовта кон музиката. Подоцна за време на неговите студии при Економскиот факултет, Скопје, тој ја открива својата нова пасија – Пасија кон фотографијата.

@instagraphy.net_