Таг

инстаграм интервјуа

regular

ИНСТАГРАМЏИИ – ИНТЕРВЈУ СО @ANAUMCESKI

Прва недела од почетокот на нашиот #инстархитекти предизвик, и сè на што можеме да мислиме е фоткање згради, згради и згради! И токму затоа оваа недела ви носиме интервју со (според нас) најдобриот Инстархитект во овие простори- Александар Наумчески.

regular

ИНСТАГРАМЏИИ – ИНТЕРВЈУ СО @IVANAJNSTAJN

Ако досега сте го виделе само на YouTube, можеби не сте знаеле дека покрај правењето видеа, тој е и голем љубител на фотографијата. За тоа од каде тој црпи инспирација и како ги доживува фотографиите, ќе прочитате во ова интервју.

regular

ИНСТАГРАМЏИИ – ИНТЕРВЈУ СО @n.velickovska

Пред пар денови објавив дека достигнавме 20 000 тагнати фотографии со нашиот хаштаг #instagraphytk

И пред да започнеме со ветеното интервју, само да ве потсетам на *добитната* фотографија.

regular

ИНСТАГРАМЏИИ – ИНТЕРВЈУ СО @htrajkoska

Верните читатели сигурно знаат и имаат прочитано за инстаграмџии со уредни профили, за корисници кои поминуваат the-extra-mile за да бидат забележани, за оние со профилна тематика.


Ако не знаеш за што зборувам, клик тука: Themed Instagram Feed


regular

ИНСТАГРАМЏИИ – ИНТЕРВЈУ СО @ernestopetar

Проверувам распоред за интервјуа. Мене ми е редот. Конечно. Затоа што одамна го чекав тоа. Затоа што со задоволство го правев интервјуто со него. Затоа што е најновиот член на instagraphy.net

@instagraphy.net_