Таг

инстаграм профили

regular

ИНСТАГРАМЏИИ-ИНТЕРВЈУ СО @aleksandarmurdzev

Дозволете да ви го преставам Александар Мурџев,22 годишно момче кој е студент на медицинскиот факултет. Љубител на фотографијата уште од мали нозе, но кој за ништо не би ја запоставил медицината.Не можете а да не забележите на неговиот инстаграм профил дека е фан на  архитектура, крофни и неговото куче.

regular

ИНСТАГРАМЏИИ – ИНТЕРВЈУ СО @SAMANDOVS

Ја имав честа моето прво интервју да биде со @samandovs. Како што можете да забележите на неговиот профил Стефан обожава да фотка на концерти и прави одличи мини серии од неколку фотографии кои доловуваат некоја интересна ситуација.

regular

ИНСТАГРАМЏИЈА НА НЕДЕЛАТА @itsdulce4

Понеделник, некој ќе рече најомразениот ден, иако тоа нема врска, ден како ден. Си листав фотографии додека патував утрово и традиционално за почеток на денот, што друго ако не фотки со кафе и појадок?

Во продолжение профилот на @itsdulce4 уживајте.

regular

“Разговори За фотографцките работи”

Сакам да направам мала промена во овој мал серијал на совети и трикови со тоа што ќе воведам кратки разговори со истакнати македонски фотографи. Како за почеток ќе започнам со свадбена фотографија, стил на фотографија кој наизглед е едноставен, но суштински комплициран. Нема шанси за повторување на моменот и нема голем простор за грешки. За почеток мразот го кршам со еден најистакнатите македонски свадбени фотографи, Кокан Палашев.

@instagraphy.net_