Таг

инстаграм зависници

regular

Работи кои барем еднаш сте ги направиле на Инстаграм

Сигурно правите  сè за да имате инспиративен Инстаграм профил. Можеме со сигурност да потврдиме дека хаштазите #инстаграмџии #vscocam #instagraphytk #фотонаденот #rebornphoto редовно се наоѓаат на вашите фотографии и објавувате по нешто скоро секој ден за да го задржите текот.

regular

Македонски инстархитекти – шести дел

Моментот кога серијалот ти е во најчитаните блогови на цел сајт те мотивира да истражуваш љубители на архитектура.
Дефинитивно на мое задоволство:

Македонски инстархитекти – no. 6

P.S. Fun fact: Сите досегашни објавени фотографии се од различни инстаграмџии.

(кавер фотка на @sandra_kirkov)

regular

Македонски инстархитекти – петти дел

Серијал кој беше само пробен, но дефинитивно ги надмина моите очекувања!

Инстархитекти no.5

Епа, бујрум!

P.S. Од месец октомври сум задолжен за сите блогови поврзани за архитектура, so stay tuned!

(кавер фотка на @firegirl25)

regular

Како да имате добри фотографии од вас?

Сите ние најчесто сме жртви на оној кој не фотографира.Не е дофатено она што сакате, ви ги пресекле нозете, или пак скроз промашена замисла.Пробувате да ја натерате личноста која ве фотографија да го повтори истото неколку пати, но е безнадежно. Ќе ви покажам неколку совети за да бидите подобри лични фотографи.

regular

Македонски инстархитекти – четврт дел

Уживам кога гледам дека постојано има нови луѓе, нови инстаграм профили кои фоткаат архитектура 🙂

Инстархитекти – четврт дел

Keep it up за да бидете и вие дел од овој серијал!

(кавер фотка на @bor_jurmovski)

regular

Македонски инстархитекти – трет дел

Речено – сторено.

Така ми тргна, саботно расположен, да си барам архитектура и да си правам селекција на 20 фотографии.

На мое и ваше задоволство – Инстархитекти, трет дел.

Хет трик и еден мал серијал – чек ит аут!

(Кавер фотка од @cedopopovski)

@instagraphy.net_