Таг

инстаграмџија

regular

ФОТОПАТУВАЊЕ: NEW YORK со @bmihael

Eдна од животните желби (покрај таа да купам DSLR) е да го посетам Њу Јорк со сите свои и добри лоши страни. Нооо, затоа што тоа е (засега) неостварливо, најблиску што можам да бидам до NYC е преку фотографиите на @bmihael

regular

Инстакреативност на инстаграмџијата @vatkatphotography

Ватсал Катариа со потекло од Индија, е инстаграмџија којшто патувал и посетил многу места, па решил местата кои што ги видел да ги изработи и потоа да ги фотографира.

regular

ИНСТАГРАМЏИЈА НА НЕДЕЛАТА – @KUSLICH

Од моментот кога почнав да се изразувам на Инстаграм сум ги обожавал оние .. препознатливи профили.

Моментот кога ќе ја видам тазе објавената фотографија да му речам на колегата ми Петар – „Брат, оваа фотка припаѓа на тој/таа, ти се обложувам во еден Lightroom preset “ 

regular

Инстаграмџии – интервју со @bojan.che

Редно време е да ве запознаеме со инстаграмџијата Бојанче ( ,,…да тоа ми е вистинското име deal with it J.’’ – ни пиша тој.) чиј профил изобилува со различни теми и секоја фотографија зад себе содржи некаква приказна. 

@instagraphy.net_