Таг

интервју

regular

Инстаграмџии – интервју со @stef_mef

Како надоврзување на темата #Инстархитекти и самата изложба која што се одвиваше во Концепт 37, во склоп на сето тоа со вас споделуваме еден инстаграмџиски профил чиј feed  е токму тоа – инстархитектура!

regular

Инстаграмџии – интервју со @venko.parkuera

Одамна немаме постирано интервју со инстаграмџија, па во потрага на Инстаграм го пронајдов инстаграмџијата Венко, чија што фотографија беше неодолив портрет на деца кои навидум изгледаат среќни.

regular

Интервју со кумановскиот алтернативен рок бенд Морфеј

Можеби првпат слушате за ова рок дуо, но кога би им дале само малку дел од своето време за да ги преслушате, ќе сфатите дека се работи за еден сериозен бенд кој карактеризира со извонреден талент за творештво на музика.

regular

Дизајн муабети: Муабет со Гоце Велески

Веќе долго време си фураме шема низ град со нашата Омајгад маица, па затоа и како да е задолжително да му направиме интервју на дизајнерот зад „Кирилицата што се носи“. Ако се чудите за што тоа збориме, дозволете ни да ви го претставиме Гоце Велески.

regular

ИНСТАГРАМЏИИ – ИНТЕРВЈУ СО @ANAUMCESKI

Прва недела од почетокот на нашиот #инстархитекти предизвик, и сè на што можеме да мислиме е фоткање згради, згради и згради! И токму затоа оваа недела ви носиме интервју со (според нас) најдобриот Инстархитект во овие простори- Александар Наумчески.

regular

Дизајн муабети: Интервју со Филип Конески

Со почетокот на дизајн муабети, разбравме дека е неизбежно да ви ја доближиме македонската дизајнерска сцена поблиску на вам читателите. И кој би бил подобар начин од интервјуа со луѓето чии дизајни не’ оставаат без зборови. Прв на листата го имаме… 

@instagraphy.net_