Таг

лето

regular

НАЈДОБРИТЕ ФОТКИ ЗА ЈУНИ ТАГНАТИ СО #INSTAGRAPHYTK

Како што пристигна летото, така пристигна и новиот дел на најдобрите фотографии за месец Јуни тагнати со #instagraphytk.

ПС. Рецепт за совршено лето е: латино журки – добри книги – кафе со мраз – плажа – мирис на масло за сончање- и добро ,,уловени” фотографии.

regular

Фотки на Неделата – Колекција: Бегаме на летен одмор

Спремам нова колекција од Фотки на Неделата и почнува да дува ветер, времево како да влегува во некоја нихилистичка средноживотна криза и си викам, Ернесто почекај го да се опорави па објави.

*крадење време од работа за да ја завршиш статијата*

Официјална, прва летна колекција. Тие што летнаа на одмор – блазеси им, ние останатите ќе се разладуваме под клима и вентилатори.

regular

Инстатрендови кои беа актуелни ова лето

Фотографии и колажи, тонови на филтри, нозе покрај плажа … сите тие имаат едно нешто заедничко: Тие се духови на минатото на Инстаграм. Потсетете се што беше актулено ова лето и навратете се на оние жешки денови преку неколку фотографии.

@instagraphy.net_