Таг

мода

regular

Инстаблог: “UNLOCKED” на Натали Наумова

Неделно расположени, денес зборуваме за облека и дизајн. Уникатноста и креативноста на Натали кажуваат многу работи, така да не пропуштајте со секое прашање да „отклучувате“ по некоја новост за неа и нејзиниот стил.

regular

ИНСТАГРАМЏИИ И МОДА

Денес на менито имаме наши инстаграмџии и инстаграмџики воедно блогери кои секојдневно ни прават различни комбинации со своите парчиња облека кои не воодушевуваат. Тие се инспирација за секој од нас. Дефинитивно мора да ги заследите. 🙂

Кавер фотка: @majestic.at

 

@instagraphy.net_