Таг

ноќ

regular

“За фотографцките работи“ дел 1

Малку доцнам со пишување на постови, бев отсутен, презафатен, обврски итн итн. Вака, од денес започнувам со мини серија со кратки совети и трикови насловена како “За фотографцките работи“ во која ќе се држам на неформален начин со цел да биде што е можно попријателска. Епа вака инспирација за денешнава тема ми беше едно прашање што ми го постави еден познаник, што успеал собрал малку пари и си купил солиден фотоапарат.

regular

Париз во текот на ноќта

Париз, главниот град на Франција, градот на светлината, љубовта, страста, виното, печивата и уметноста… Богатата култура, историја, неговата архитектура и развиениот туризам, придонесуваат тој да е еден од најубавите градови во светот.

@instagraphy.net_