Таг

патување

regular

ФОТОПАТУВАЊЕ: Крушево

Фотопатување да да, правилно прочитавте и токму тоа што помисливте. Го започнуваме овој проект, за прв пат и ќе споделуваме приказни низ фотки,  ќе раскажуваме за нови искуства и ќе има многу дружба.

regular

ИНСТАГРАМЏИИ – ИНТЕРВЈУ СО @BUBULIANULI

Моментално е зима, неколку степени под минус и многу од вас се немаат одделено од печката или креветот. За разлика од нас останатите, има една девојка за која не претставува пречка, која не се плаши да шета по дождливо и ветровито време, а нормално не е поштар, девојка која без разлика на годишните времиња секогаш е позитивна и насмеана и која обожава да патува.

@instagraphy.net_