Таг

природа

regular

НАЈДОБРИТЕ ФОТКИ ЗА ЈУНИ ТАГНАТИ СО #INSTAGRAPHYTK

Како што пристигна летото, така пристигна и новиот дел на најдобрите фотографии за месец Јуни тагнати со #instagraphytk.

ПС. Рецепт за совршено лето е: латино журки – добри книги – кафе со мраз – плажа – мирис на масло за сончање- и добро ,,уловени” фотографии.

regular

Убавината на Бајкалското езеро

Бајкалското езеро  е најдлабокото и најчисто езеро на Земјата, кое се наоѓа во Сибир – Русија, но  исто така и импресивно! Тоа може да се погледне на фотографиите од инстаграмџиката Кристина.

regular

Фотки на неделата

 

Недела, генерално гледано ден за одмор, опуштање и прилично здодевен ден. Но, не за мене, ова е денот кога уживам, кога си гледам фотографии и размислувам што ако ? Ама нема што ако бидејќи не сум бил таму. Веќе завршува и втората недела во 2017, празниците скоро и да поминаа но сеуште трае тоа расположение. Овој пат имав прилично тешка задача да одберам фотографии, бидејќи секојдневно има се подобри и поинтересни фотографии. Но, не значи ако вашата фотка не се нашла во ова издание дека нема да се најде во наредното, следете не редовно, користете го нашиот хаштаг #instagraphytk и добивајте инспирација. Уживајте во мојот избор на фотки за оваа недела.

regular

Дунав низ објективот на Тамас Ризсави

Пстојат 2 типа на луѓе. Оние кои што остануваат дома во топлите домови кога надвор е под нулата и оние вторите, за кои дури ни температура од -20°C не е пречка да излезат надвор за да фотографираат дел од сето она што зимата може да го направи.

@instagraphy.net_