Таг

црно бела фотографија

regular

ИНСТАГРАМЏИЈА НА НЕДЕЛАТА @itsdulce4

Понеделник, некој ќе рече најомразениот ден, иако тоа нема врска, ден како ден. Си листав фотографии додека патував утрово и традиционално за почеток на денот, што друго ако не фотки со кафе и појадок?

Во продолжение профилот на @itsdulce4 уживајте.

regular

“Разговори За фотографцките работи”

Сакам да направам мала промена во овој мал серијал на совети и трикови со тоа што ќе воведам кратки разговори со истакнати македонски фотографи. Како за почеток ќе започнам со свадбена фотографија, стил на фотографија кој наизглед е едноставен, но суштински комплициран. Нема шанси за повторување на моменот и нема голем простор за грешки. За почеток мразот го кршам со еден најистакнатите македонски свадбени фотографи, Кокан Палашев.

regular

Прекрасни фотографии на танчери во движење

Вадим Штајм е украински фотограф кој доловува најразлични фотографии од танчери во движење. Со седиште во Санкт Петербург, Русија, Штајн првично бил образован во сферата на скулптурата и неговата фотографија е инспирирана од тоа и така изгледаат неговите фотографии- како статуи од танчери во најразлични пози.

@instagraphy.net_