Таг

уметност

regular

Инстакреативност на инстаграмџијата @vatkatphotography

Ватсал Катариа со потекло од Индија, е инстаграмџија којшто патувал и посетил многу места, па решил местата кои што ги видел да ги изработи и потоа да ги фотографира.

regular

Red Bull Doodle Art Финале Македонија

Викендот не е викенд ако не поминеш бар еден дел од него на некој си кул настан, а овој пат за нашиот тим тоа беше Red Bull Doodle Art финалето. Со резервни маркерчиња за чкртање во задниот џеб и полни батерии се упативме кон Музејот на Современа Уметност каде што со почеток од 17:оо се одржуваше финалето.

regular

INSTAGRAPHY И FOREGROUND.TOTEBAGS ПОДАРУВААТ

Бидејќи сакаме да сме причина за продолжување на вашето празничното расположение, а и истото да биде подновување со еден навистина кул моден додаток, во соработка со @foreground.totebags решивме да овој пат создадеме насмевка на нечие лице.

@instagraphy.net_