Таг

винтиџ

regular

Есенска работилница на @maria_solovey

“Тоа не е само начин да се направат пари, тоа е голема школа во животот “

задоволно изјави руската инстаграмџика. Да, сеуште постојат. Работат заедно со својот сопруг, со љубов, и го посветуваат целосно своето слободно време.

regular

Инстаграмџии – интервју со @peaceful_worm

Веќе одамна на следи на Инстаграм, а ние решивме да направиме интервју со неа. Инстаграмџиката Ангела Стојковска за себе изјави: „Јас сум археолог за стари филмови, преведувач на ликовниот јазик и сонувач. Сега сум 4та во средно уметничко и цртањето ми е секојдневна рутина. Љубов ми се книгите, кафето и компјутерот, батериите ми ги полнат прошетки на точак со фотоапарат, а двигател ми е астрономијата бидејќи ја одгатнува загатката за постоењето.“
regular

Винтиџ разгледници низ профилот на @argilovski

Кога последен пат сте добиле писменце со шарена марка? Или пак разгледница? Ако сте носталгични и љубители на винтиџ работи, тогаш обавезно мора да го посетите профилот на Александар @argilovski, a по можност и да си размените некоја картичка со марка на неа! 

regular

Инстаграмџии – интервју со @bunevski

При прв поглед, а и на втор, веднаш можете да се заљубите во овој профил. Одлични фотографии со топли бои, добро склопена композиција… Интервјуто  за денес го ,,резервиравме’’ за инстаграмџијата Александар Буневски @bunevski,

regular

Инстаграмџии – интервју со @theemptinessofnothingness

Бевме во потрага на Инстаграмџии со кои што би направиле интервју, и го начекавме профилот на Инстаграмџијата Доан @theemptinessofnothingness . Тој за себе ни кажа дека е голем љубител на уметност без ограничувања.

@instagraphy.net_