Таг

зајдисонце

regular

Неодоливи зајдисонца на Инстаграм

Додека сонцето полека тоне зад планинскиот масив и притоа прави неверојатни одблесоци во водата, некој успева да го замрзне моментот и да го овековечи во прекрасна фотографија.

@instagraphy.net_