Таг

животни

regular

Фотографски проект: Мали дечиња и големи кучиња

Фотографот Енди Селиверстоф создал прекрасен емотивен проект наречен ,,Мали дечиња и нивните големи кучиња“(,,Little Kids and Their Big Dogs“), кадешто се фокусира на нераскинливата врска помеѓу децата и нивните несекојдневно миленици – пријатели.

regular

Запознајте го Смути , најфотогеничното маче на цел свет

Понекогаш ви е потребна една мала ,симпатична , крзнена топка во вашиот живот која ќе ве расположи и ќе измами една голема насмевка на вашето лице, дури и на најлошите денови.

regular

Животни на Инстаграм

Животинското царство е полно со интересни и необични животинки кои постојат за да ни ги покажат и докажат чудата на природата, но понекогаш таа знае да има добра смисла за хумор.

@instagraphy.net_