Убавината на Турција

0
32
views

Со следните инстаграм фотографии на инстаграмџијата Ерсин кој живее во Измир, ќе посакате вашиот следен одмор да биде во Турција.

 ,,Фотографијата не е моја професионална работа, но за мене тоа е како страст!” – вели за себе Ерсин.

Тој во слободното време патува многу и секогаш со себе го носи својот фотоапарат.

Неговите фотографии доминираат со топли бои, природа и ја прикажуваат убавината на Турција.

Olacaksan güneş gibi ol. Batacak olsan bile seni izlesinler!

A post shared by Ersin Başar (@ersinbasar35) on

Burasi Venedik olsa begenirdiniz ama burasi Mugla – Akyaka ?? Like Venice in Turkey. Akyaka – Mugla ————

A post shared by Ersin Başar (@ersinbasar35) on

"Şuraya bir ev yapıp sessiz sakin orda mı yaşasam" diye düşünürken.

A post shared by Ersin Başar (@ersinbasar35) on

Buraya bi çadır kurmalı.

A post shared by Ersin Başar (@ersinbasar35) on