За Нас


Instagraphy.net е проект кој е формиран со цел да ја зголеми Инстаграм заедницата, каде што можете да прочитате интересни содржини во повеќе категории:

  • Фото на денот, каде што избираме фотографии преку ,,30 дневен фото предизвик’’, ,,8 неделен фото предизвик“, ,,Фото предизвик: Ќеиф ми е..“, ,,Фотки на неделата” итн.
  • Инстаграм интервјуа, со македонски инстаграмџии.
  • Инстаграм профили, каде што можете да пронајдете безброј инстаграмџии за следење и инспирација.
  • Фотографија, категорија каде што можете да пронајдете содржини за подобри идеи за фотографирање, кои се одлични апарати за фотографирање, предлог апликации за едитирање на фотогорафија итн.
  • Култура, место за настани и интервјуа со уметници.

Овој проект настана како идеја за натпревар во областа на веб дизајн со што се здоби со освоено I место. Секојдневно се зголемува интересот, а воедно ,,расте’’ и хаштагот #instagraphytk 

Што воопшто значи тк?


При формирање на овој проект бевме во дилема каков хаштаг да започниме да користиме, хаштаг по кој би биле препознатливи и преку кој би ги претставувале инстаграмџиите било да е интервју или неделен пост со одредена тема. 
Тк од една страна претставува бесплатен домен (бидејќи започнавме од ништо, а дојдовме до нешто 🙂! ), а од друга страна, неговото значење е to come – а неговата скратеница е tk, и тој акроним се употребува за да означи дека ќе има постојано нови содржини во блиска иднина.

Секогаш сме отворени за дружба, соработка и партнерство. Досега се реализирани 2 изложби и тоа: славење 1 година по повод постоење на Instagraphy.net и Втора изложба на инстаграмџии #инстархитекти.

Слободно пишете ни доколку имате критики, пофалби или ваши идеи поврзани со Инстаграм или фотографирање.КОНТАКТ И МАРКЕТИНГ

За маркетинг и партнерство, контактирајте нè на нашата фејсбук страница.

  076 – 553 – 248УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ

Постовите објавени на Instagraphy, се објавени од тимот на Instagraphy и истите смеат да се искористат само за лично информирање. Доколку сакате да превземете дел од содржината, задолжително контактирајте не` или наведете извор од каде сте го превзеле текстот.

Секое превземање без наша дозвола е забрането!—Главен и одговорен уредник 

Дејана Петрушевска

 

— Заменик уредник

Филип Симјаноски

 

—Графички Дизајнер

Алек Илиевски

 

—Автори

Маја Атанасоска

Сара Јовеска

Мимоза Мицкоска

 

—Фотограф

Стефан Самандов